Aparate noi de investigații pentru rezultate performante

Investigațiile de top sunt o parte esențială a diagnosticării, mai ales în oftalmologie, unde tehnica chirurgicală performantă impune cel puțin același standard și în partea de investigații.

Achiziționăm frecvent aparate de investigație noi, cu tehnologii recent dezvoltate sau cu capacități îmbunătățite. Scopul nostru este de a avea o viziune completă asupra tuturor afecțiunilor, pentru ca decizia și recomandarea de a realiza un anumit tip de operație sau un anumit tratament să fie stabilite corect.

OCT Optopol Revo FC este cel mai complet aparat pentru investigațiile complexe – fund de ochi și segment anterior al ochiului.

Noul tomograf dispune de eye tracking care compensează mișcările involuntare ale ochiului, și oferă posibilitatea de a vedea în timp real cel mai mic detaliu din scanările retinei, la cea mai înaltă calitate.

  • Prin funcția fundus camera, oferă imagini reale ce ajută la diagnosticarea problemelor retiniene.
  • Permite fotografierea segmentului anterior al ochiului – cornea, sclera, pupilă, pleoape.
  • Permite diagnosticarea și monitorizarea glaucomului, realizarea biometriei și evaluarea corneei prin modulul de topografie.

Perseus este un microscop endotelial, care oferă mai multe tipuri de investigații, utilizate în diagnosticul distrofiilor corneene, bolilor degenerative și în evaluarea pre și postoperatorie a operațiilor de cataractă. Este necesar și pentru cazurile de chirurgie refractivă (SMILE, LASIK, PRESBYOND, PRK).

Microscopia endotelială este o investigație care indică gradul de sănătate al corneei. Stratul de celule endoteliale poate fi responsabil de vedere fluctuantă și încețoșată, fotofobie, intoleranță la lentilele de contact, halouri în jurul surselor de lumina, etc

Perseus este un instrument complet automat, no contact, non invaziv.

Investigațiile de mare detaliu fac diferența în prescrierea anumitor tratamente sau operații, iar pentru pacienții noștri, asta se traduce în riscuri mai mici și rezultate mai bune.

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare