Aberometrul OSIRIS

Aberometria este o investigație care studiază imperfecțiunile optice, cunoscute sub numele de aberații optice, atât corneene, cât și interne ale ochiului

Pentru ce se folosește aberometria?

Toți ochii au aberații optice sau imperfecțiuni. Unele, cum ar fi miopia, hipermetropia și astigmatismul pot fi corectate cu lentile: lentile de contact sau ochelari. Acestea se numesc aberații optice de ordin inferior. Există însă și alte aberații optice, mai specifice, numite aberații de ordin înalt, care nu pot fi corectate cu lentile corectoare normale și provoacă imperfecțiuni ale vederii. Scopul examinării este de a detecta și măsura prezența oricărui tip de aberație optică.

Osiris, este un aberometru ocular total, și este indispensabil pentru evaluarea corectă a pacienților care prezintă, pe lângă vicile standard, și aberații oculare mai complexe.

Osiris are un design unic care îi permite să măsoare aberațiile cu o rezoluție de 45.000 de puncte (la diametrul maxim al pupilei), cu o dinamică largă. Acest aparat este important în special pentru a măsura aberațiile de sfericitate în vederea operației laser Presbyond sau a operației cu implant de cristalin multifocal.

Caracteristici

Măsoară aberațiile și refracțiile standard
Senzor CCD de înaltă performanță de 2MP
Redare excelentă a culorilor
Capabil să măsoare frontul de undă total în timp real
Până la 33 de imagini pe secundă
Rezoluție de 45.000 de puncte – diametrul maxim al pupilei

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Notă de informare cu privire la consultul efectuat în Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos

Rețeaua de oftalmologie Dr. Holhos își rezervă dreptul de a solicita plata în avans (prin ordin de plată sau cash la recepția clinicilor din rețea) pacienților care:

– Anulează de doua ori consecutiv programările în cadrul clinicilor noastre

sau

– nu se prezintă de două ori consecutiv la programările efectuate în cadrul clinicilor noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!