3 generații de operații refractive laser

3 generații de operații refractive laser – PRK, Femto LASIK, SMILE.
Prima generație, apărută în anii 80, este operația laser Excimer PRK. Aceasta este operația laser cu cel mai scăzut risc, dintre toate tipurile de operații laser pentru corectarea vederii. Acest lucru este susținut de studiile realizate pe pacienții operați de-a lungul timpului, la nivel european și în SUA, fiind o tehnologie patentată și utilizată pentru prima dată în anul 1987, acum mai bine de 30 de ani. Chirurgii au avut astfel o lungă experiență cu aceasta, iar timpul a permis urmărirea clară a efectelor acesteia.

LASIK este cea de-a doua tehnologie, apărută recent, iar FemtoLASIK este varianta și mai avansată a acesteia, care presupune realizarea operației cu 2 lasere (Operatie LASIK). Cu ajutorul femtolaserului se decupează un flap cornean, iar dioptriile sunt corectate cu ajutorul laserului Excimer. La final, flap-ul creat este așezat la loc.

SMILE face parte din a treia generație, ultima apărută în lumea oftalmologiei. Operația RelEX SMILE este singura care oferă pacienților cel mai ridicat grad de confort – nu doare, disconfortul este absolut minimal, iar recuperarea se face în câteva zile. În 72 de ore, pacienții își pot relua activitățile zilnice. Rezultatele sunt spectaculoase chiar și la 30 de minute după operație.

Afla mai multe informatii despre LASER EXCIMER sau despre operatia cu Laser Excimer (reducere de dioptrii).

Fă-ți o programare

Puteți face programare rapid prin formularul din dreapta, sau direct la telefon. Colegii noștri de la recepție vă pot comunica disponibilitatea și informațiile necesare programării. Completarea formularului nu reprezintă înregistrarea sau confirmarea unei programări, ci transmiterea unei cereri de programare. Veți fi contactat de către echipa noastră, pentru verificarea disponibilității medicilor și realizarea unei programări.

VEZI CABINETELE ȘI CLINICILE

Formular de programare